055 488 0211

Mesto Moldava nad Bodvou
Moldava nad Bodvou
Szepsi

Az önkormányzati szervezetek működése az ünnepek alatt és a szigorúbb járványügyi intézkedések

A koronavírus-fertőzések terjedésének megakadályozására irányuló intézkedéseket és erőfeszítéseket az önkormányzati szervezetek szintjén is bevezették.

A koronavírus-fertőzések terjedésének megakadályozására irányuló intézkedéseket és erőfeszítéseket az önkormányzati szervezetek szintjén is bevezették.

Az iskolák és óvodák 2020. december 21-től 2021. január 11-ig zárva tartanak. Működésüket az érvényes előírások és irányelvek szerint újíthatják meg, amelyet az Oktatásügyi Minisztérium honlapján tesznek közzé.

A szülőkre és diákokra vonatkozó konkrét előírások az egyes iskolák honlapján lesznek elérhetőek: https://www.moldava.sk/sk/skolstvo/skoly-a-skolske-zariadenia/

A Városi sportklub 2020. december 18-ával befejezi az idei évben az edzéseket. A jelenlegi helyzettől és az óvintézkedésektől függően a kezdést előzetesen 2021. január 11-re tervezik. Figyelmükbe ajánljuk a városi sportklub Facebook-okdalának követését.

A Városi Kulturális Központhoz tartozó intézmények a nyilvánosság számára bezárnak: a Városi Könyvtár, a Városi Művelődési Központ, a bodollói művelődési központ és az Infocentrum, beleértve a hozzá tartozó szolgáltatásokat – a múzeumokba való belépést. Minden kulturális intézmény egységesen 2020. december 21-től 2021. január 4-ig zárva lesz.

További információ találnak a https://kulturamoldava.sk/ oldalon és az intézmény Facebook-oldalán, ahol a városi hangosbemondó hirdetései is megjelennek.

Hozzáadás dátuma: 17. 12. 2020 6:56