SZEPSI

Hivatalos weboldal

[top-4]
Slovenský jazykMaygyarul
Városi televízió
Miként intézzük
Betöltendő állások
Városi rendőrség
Művelődési Központ

Az önkormányzati szervezetek működése az ünnepek alatt és a szigorúbb járványügyi intézkedések

17.12.2020 12:35
A koronavírus-fertőzések terjedésének megakadályozására irányuló intézkedéseket és erőfeszítéseket az önkormányzati szervezetek szintjén is bevezették.
Az iskolák és óvodák 2020. december 21-től 2021. január 11-ig zárva tartanak. Működésüket az érvényes előírások és irányelvek szerint újíthatják meg, amelyet az Oktatásügyi Minisztérium honlapján tesznek közzé.
A szülőkre és diákokra vonatkozó konkrét előírások az egyes iskolák honlapján lesznek elérhetőek: https://www.moldava.sk/sk/skolstvo/skoly-a-skolske-zariadenia/
A Városi sportklub 2020. december 18-ával befejezi az idei évben az edzéseket. A jelenlegi helyzettől és az óvintézkedésektől függően a kezdést előzetesen 2021. január 11-re tervezik. Figyelmükbe ajánljuk a városi sportklub Facebook-okdalának követését.
A Városi Kulturális Központhoz tartozó intézmények a nyilvánosság számára bezárnak: a Városi Könyvtár, a Városi Művelődési Központ, a bodollói művelődési központ és az Infocentrum, beleértve a hozzá tartozó szolgáltatásokat – a múzeumokba való belépést. Minden kulturális intézmény egységesen 2020. december 21-től 2021. január 4-ig zárva lesz.
További információ találnak a https://kulturamoldava.sk/ oldalon és az intézmény Facebook-oldalán, ahol a városi hangosbemondó hirdetései is megjelennek.

MEGHÍVÓ