SZEPSI

Hivatalos weboldal

[top-4]
Slovenský jazykMaygyarul
Városi televízió
Miként intézzük
Betöltendő állások
Városi rendőrség
Művelődési Központ

Takarítsuk ki Szepsit!

Az idei „Takarítsuk ki Szepsit” elnevezésű kampány sokkal fontosabb, mint eddig valaha volt.
Ennek fő oka az, hogy az emberek a világjárvány ideje alatt sokkal több időt töltöttek a természetben, azonban nem volt mindenki természetbarát és különböző helyeken hagyott maga után szemetet.
További okok, hogy a szabadidő alatt többen nagytakarítást végeztek a házukban, a lakásukban, a pincéjükben, a garázsukban, és a felgyülemlett hulladék nem mindig a hulladéktárolóba került, vagy szállították el a gyűjtő udvarra, hanem a felelőtlen egyének egyszerűsítették ezt és illegális szemétlerakókat hoztak létre.
A város és környékének tisztaságát a kedvezőtlen időjárás sem könnyítette meg – a heves esőzések és az áradások rengeteg hulladékot hoztak magukkal a Bódva folyón, amely a folyó medrében különböző helyen fennakadt és ezzel szennyezte a város és a városon kívüli területet is.

Ezért felhívjuk minden felelősségteljes lakos  és elkötelezett csapat figyelmét, akik hozzá szeretnének járulni a felhíváshoz, hogy 2021. május 9-től 2021. május 31-ig töltsék ki a jelentkezési lapot és küldjék el a vitezova.stefania@moldava.sk címre.

JELENTKEZÉSI LAP

MEGHÍVÓ