SZEPSI

Hivatalos weboldal

[top-4]
Slovenský jazykMaygyarul
Városi televízió
Miként intézzük
Betöltendő állások
Városi rendőrség
Művelődési Központ

A héten ülésezett a városi tanács és a képviselők tanácsa

11.12.2020 13:13
A 2020-as év végének közeledtével aktív munkához láttak azok az önkormányzati szervek is, amelyek ajánlják és jóváhagyják, valamint részletesen megvitatják a legutóbbi 24. önkormányzati ülés egyes pontjait. Az tanács ülésére 2020. december 15-én 9 órától kerül sor a felújított Városi Művelődési Központban.
2020. december 7-én ülésezett a városi tanács, amely több fontos programpontot tárgyalt meg. A legfontosabb elsősorban a város új költségvetésének, valamint a város által működtetett szervezetek helyzetének megvitatása volt. A költségvetés az eddig közzétett adószedési előrejelzéseken alapul, azonban a járványúgyi helyzet és az előre nem látható intézkedések miatt várhatóan több korrigálásra lesz szükség, amelyek komoly hatással vannak az önkormányzat működésére és a város költségvetésére.
Továbbá a tanács javasolta az éves jelentés kidolgozását, a város és a Városi Művelődési Központ költségvetésének módosítását, a hitelkeretből a fel nem használt támogatás átcsoportosítását és a városi ellenőr jelentésének kidolgozását.
Továbbá javaslatot tettek azon Általános Érvényű Rendeletekre, amelyek szabályozzák a nyugdíjasok étkezéséhez szükséges járulékok biztosítását, meghatározzák az egy tanulóra eső támogatás nagyságát, valamint az encsi piactér új piaci szabályait. A tanács számos ingatlaneladást és a bérleti díjak eleresztését is jóváhagyta, valamint a Sportklubra bízta a felújított K5 csarnok és a hegy alatti értékes ingatlan igazgatását.
Az említett programpontokat a képviselők tanácsa is megtárgyalta.

MEGHÍVÓ